20

▓ Selamlar sayın okur.Uzun çorap ve mandalina mevsimine girdiğimiz şu günlerde kumsal fotoğraflarından kurtulmuş olmanın haklı sevincini yaşayanlara ayrıca merhaba.

▓ Uzun çorap ve mandalinacılar olarak bence fazla yükümüz yok.Çok masum insanlar olduğumuzu düşünüyorum.Sonuçta 1 kg mandalinayla mutlu olan kişileriz.Mandalina yerken,çorap giyerken fotoğraflarımız da yok.Bence kıymetimiz bilinmeli.

▓ Reklamın iyisi kötüsü mantığı tamam da diş hekimlerinin en çok kontrol ettiği alanlarda etkili ne demek ciğerim? Diş hekimleri nasıl bi etki yaratmış? Nasıl bi korkunun ürünü bu reklam? Sonuçta İsviçreli bilim adamları hangi diş fırçasını,diş macununu önerirse onu kullanan insanlarız.Üzerimizde bu tür bi baskı kurulması çok garip.

▓ Kış gelince sus pus olan Serdar Ortaç hayranı arkadaşlarınızla konuşamıyor musunuz? İletişim kurmakta güçlük mü çekiyorsunuz? Tam size göre bi yöntem geliştirdim.Yıllardır yapmış olduğum araştırmalara göre cümlelerin öznesini yüklemini karıştırarak ya da bazen iki ayrı cümleyi harmanlayıp oluşturduğunuz yeni cümlelerle onlarla konuşabilirsiniz.Rica ederim.

▓ Otomatik şemsiye bizden değil onu bi kabul edelim. Bi kere kapattık sandığımız anda beklenmedik yerden vuran bu. Açmaya çalışırken düğmesi basmayan bu.Her türlü pislik bunda. Zengin piçi Oktay gibi  her an bi halt yiyecek gibi.

▓ Tekinsiz,ne yapacağı belli olmayan insanların neden öyle olduğunu hep merak ettiniz değil mi ? İşte yıllardır merak ettiğimiz bu sorunun cevabını buldum. Sorunumuz çocukluğumuzda gizli. Kudurduğunuz vakit annenizin abi kızacak dediği adamda gizli. Ve o adamın at hırsızı olmasında gizli. Sen saf çocuğa at hırsızını gösterirsen çocuğun da ilerde o potansiyele sahip olması gayet normal.Sonra bu çocuk neden böyle oldu.

▓ Erkin Koray'ı reklamlara çıkaran , güzelim şarkıyı banka reklamında harcatan , üniversite şenliklerine gitmem diyen adamı böyle oynatan şeydir para. Tanıyın a dümtekler.

▓ İşi nasıl ticarete dökeceğini şaşırmanın farklı bir boyutu.












▓ Kitaplar çok pahalı alamadım diye üzüleceğine al oku daha az üzül.

▓ Müzik kulağım çok iyidir diyip Karadeniz müziği dinlemem ben diyenin anlayışından şüphe ederim.

▓ "İstanbul'da hava çok soğuk. Adeta bız gibi. Ama buz gibi değil bız gibi , ağzı gerdiren bız gibi bir hava var. " dediğim arkadaşım "Bu havalar tam hasta olma havaları derdi babam ama nedense bu havalar her mevsimde geçerliydi." dedi. Sanki babası ona " Baba olunca anlarsın" demek istemiş gibi.

▓ Bu ara en güzel hediyelerden biri olabilir .Ceylan Ertem "Ütopyalar Güzeldir" albümü.


▓ İnsanın etrafında müzikle ilgilenen birilerinin olması çok hoş da klarnet çalana ayrıca  saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum. Bırakın çalmayı ses çıkartabilmek için günlerce çalışma gerektiren bişey. Özetle sevin onları.



 
▓  Hayal gücün çok genişmiş be ablam. İnanılmaz hayal gücüne sağlık.



▓ Yılbaşı da geldi a dostlar.Bu sene ne yapıyosunuz? Arkadaşlarla çılgın partiler diyip evde çekirdek mi çitliyosunuz?

▓ Yıl olmuş 2012 az kaldı olacak 2013 hala burçlarla iş götüren insanlar var. Utanıyorum.

▓ Bu seferlik bu kadar olsun sevgili okur. Sevgiler , saygılar.







1 yorum:

  1. Tebrikler ozge, kalemine saglik.yine guzel nokta atisi yapmissin ;)

    YanıtlaSil