Rahat Olduğum Söylenemez

▓ Selamlar...

▓ Biz seninle Miss Piggy ve Kermit gibiydik dediğimde; "O domuz ya!Ben domuz olmam" diyen insanlar var.


▓ Dün gece hiç tanımadığım bir örümceğe,sırf zehirliye benziyor diye,usulca sokulup bi git olm dedim.Örümcek beni anlamadığından ona karşı bi sempati duyduğumu sanmış olabilir.

▓ Efendim geçen hafta ilk kez aşk meşk tanımı yaptım -ki sondu- çok kızsal takıldığımı anlayıp kendimden utandım.Sonra araştırmacı kişiliğimi aktif hale getirip bi erkeğe sorayım dedim.Çok daha sonra yine bir utanç duygusu esir alınca beni,bırakmak zorunda kaldım bu tanımlama meselelerini.

▓ Son birkaç gündür dinlendirici gözlük kullanmaktayım.Normalde bilgisayar kullanırken takmalıyım;ama bi entel havası da katmak istediğimden yazarken de kullanıyorum.Değişik duygular içerisindeyim.

▓ Şu blog işinin en acı tarafını iki haftada öğrenmiş bulunmaktayım.Sen al eline kağıt kalemi,sonra yazmaya başla.İş blog boyutuna gelince yazdıklarına göz gezdirip bazı yerlerde abidik kubidk tivist tivist olmuşum diyorsun ve onları eliyorsun ya...Resmen evlat acısı.

▓ Ramazan ayında sinirlenip tam küfür etmek üzereyken ; "Bak remezan diye bişey demiyorum" diyen insan var ya ..Emin ol o anda içinden ne küfür geçiyo ne başka bişey.Amaç sabırlı insan modeli olmak.Aslında gerçekten söyleyen de olabilir.Yine değişik duygular içerisindeyim.

▓ Bu hafta sevgili Tamba Tumba ve ismini vermek istemediğimiz -aslında herkes biliyor kim olduğunu ama amaç gizemli bir ortam yaratmak- bir arkadaşımız ile ver iz dı partii yee olaylarına giriştik ve bizim için ayrı ayrı anlamları olan 90'lar partisi yapalım dedik.Üç kişiyle nölüyöör ne partisi yauuv dediğinizi gözlerinizden anladım(Okurken gözlerini görmüyorum mu sanıyosun ?) Olur efenim.Nitekim oldu da.Parti dediğimiz de oturduk şarkı dinledik heeaa..Öyle mekan kapatmak falan yok. 8:15 vapuru mu dersin,ben sizin babanızım mı ? Sonuç olarak güzeldi ,eğlenceliydi.
İlerleyen zamanlarda aynı şeyi TSM için de yapabiliriz diye düşündük.Ama ,fakat ,lakin ki bir gecede bunları dinlersek şok etkisi ve geçmişte yaşama istekleri bol olacağından bunu bir haftaya yayarak geniş geniş takılmaya karar verdik.Bu işi siz de mutlaka yapın.Şiddetle,ısrarla hatta kafanıza odunla vura vura tavsiye ediyorum.

▓ Yeminle yukarıdaki madde hataları ve düzeltmeleriyle tam bir sayfa tuttu.Kendi kendime şaştım.Kullandığım kaleme hayret ettim.

▓ Geçen aklıma takıldı.Bir zamanlar piringılsı tek hamlede yeme olayı vardı.Ne oldu ona? Kalmadı eski neşemiz.(Zengin çocuğu yakarışı)

▓ Yemek falan demişken..Erzurum'da iftardan önce sigara içen kadına sen nasıl oruç tutmazsın dayağı.Kardeşcan bu oruç meselesi kişiye bağlı bişey değil mi? Sen oruç tutturduğun kişi başına sevap mı kazanıyosun ? Yooooo...
O zaman bunun hükmünü sen verme e mi eleman?

▓ Prof.Mehmet Haberal hastaneye kaldırıldı.Buna yorumum yok.Saygılar sunuyorum ..Geçmiş olsun diyorum.

▓ Londra'da olayları Türkler bastırdı.Ekonomimiz şahane.Kriz bizi teğet bile geçmeyecek.Suriye'ye sert çıktık.Dünya bizim mübarek.Yaz sıcakları sizi fazlasıyla çarpmış.Sizi acilen köyünüzün yağmurlarında yıkanmaya davet ediyorum.Yıkanırken gerçeklerin manzarası..Ohhh miss ..


▓ Şu Habertürk'e remezan remezan lanet ediyorum.İnsanları gerçekleri söyledikleri için susturmak kimsenin hakkı değildir.Ama yine bildiğimiz finali yaptılar ona hiç şaşırmadım .Yine Yiğit Bulut,yine Yiğit Bulut.

▓ Hazır kanallardan gidiyoruz TRT'den bahsetmemek olmaz . Hiroşima'nın 66.yıl dönemi için yaptıkları haber gözlerimin fal taşı gibi olmasına yetti. O bildiğimiz resim var ya hani atom bombasının dumanının gösterildiği..İşte o dumanlardan birini palyaço yüzüne benzetmek kimin fikriyse tebrik ediyorum onu.Yani bu düpedüz acıyla dalga geçmek,geçmişle alay etmektir.Sen hürrem-sülüman meselesine bu kadar kafayı tak,itiraz et,geçmişimize saygısızlık ediyolar de ve bunun üzerine şu yaptıkların....Yine değişik duygular içerisindeyim...

▓ Ali Demir yine istifa etmedi yine etmedi.Evet evet haklısınz emekli maaşı 4000 lira olsun.Ne içiyosanız aynısından bana da.

▓ Bazı insanların beyninde yıkama-yağlama-cilalama herşey var.

▓ Geçen akşam sevgili Tamba Tumba façabokta bir sayfa söyledi ve şikayet etmemi istedi.Sayfa ATATÜRK karşıtı kişilerin onu kötülediği sözleriyle dolu.Safayı beğenen kişi sayısı 63.Şikayet etmesine ettim.Gel gör ki bunun amacını anlayamadım.Yani ne amaçla hakaret ediyosun ,ne istiyosun? Anlat anlat anlamazlar da..İşte yukarıda bahsettiğim yıkama yağlama olayı burda da var .

▓ Şu dizilerde dertlenip koşa koşa balıkçılara gitme hevesi nedir?Hemen rakı masasını kurmalar falan..Sanki çok gereksiz.Zannediyor musun ki o adamlar orda hep birini bekliyor? Şu balıkçılara yanlış imaj yaratmasak diyorum.Bırakalım şu monoton işleri.

▓ Bırakılmasını istediğim başka bişey de şu Olric.Otu b*ku Olric sözleriymiş gibi yazıyosunuz.Oğuz Atay'ın kemikleri daha fazla sızlamadan saçmalamayı kesin.Kitabı daha doğru düzgün okumadan hatta hiç okumadan Olric sözleri yazanlar var.Size milyonlarca ünlem !!!!!!!

▓ Kendini ne zaman şanssız hissedersin deyivereyim mi sana ? Hikayesini,kurgusunu beğenip bi hevesle başladığın dizi ahanda bitti dercesine final yaparsa...

▓ Bu hafta summer wine diye diye bi hal oldum ey okur ! Siz de bana eşlik edin.Dinleyin ,dinletin.Özellikle Nancy Sinatra yorumunu...

▓ Bu hafta kafayı taktığım diğer şey de Sıdıka'dır arkadaş.Oturup tekrar tekrar izledim . Gir içeri ,kır dizini,dön önüne kız Sıdıkaaaa..


▓ Benden bu kadar .Haftaya görüşene dek siyasete yakın durun,olanlardan haberdar olun,edebiyatı sevin,müziği yüceltin efenim.Hadi görüşenze....