Ve ben diyorum ki....

▓ Merhaba...

▓ Geçen gün Tamba Tumba 'nın sayesinde bir video izledim.Bir filmden alıntı.Zeki Müren uçağa binmiş , kızı uçaktan indirmek için yalvarmakta.Sonunda ikna eder ve şöyle bir laf söyler (uçak havalanmışken ):
"Durdurun uçağı inecek var ." Tamam.Ben bir yeşilçam aşığıyım.TSM delisiyim.Zeki Müren şarkılarını çok severim.Ama bu kadar da olmaz hatta olabilemez.Uçağa dolmuş muamelesi yaptınız ey senarist.

▓ Eski sevgili:Yapılan ağır makyajı temizledikten sonra uyumaya gidersin. Ama o rimel kirpiklerinin dibinden çıkmaz ve ertesi gün yüzünde iğrenç bir görüntü oluşturur.İşte tanım budur.Gerçi uzun zamandır makyaj yapmışlığımız yok ya neyse.Anca düğünlerde be olm .(Yazar burda çok kızsal takılmış)

▓ Defterine yazdığın yazıyı bitirdiğinde, geri dönüp bakmak tam bir yaşam
tecrübesi.Üzerini karaladığın kelimeler,beğenmeyip attığın cümleler , ilk
başta anlayamasan da hayatın ta kendisi.Zaten hepimiz anlasaydık hiçbirimiz yazmazdık dimi?

▓ 2011 Ağustos ayının pazartesi ile başlaması size de bu seneye temiz bir
sayfa açıyormuş hissi uyandırmadı mı ? Ama,fakat,lakin ki pazartesiye karşı bir nefretiniz varsa bilemeyeceğim.

▓ Ağustos demişken...Aklıma 22 Ağustos meselesi geldi,canım sıkıldı şimdi.Ne günlere kaldık Allahım demeden edemedim . Ne yapmaya çalıştığını da hala kavramayadım hükümet.Aydınlanmak için gün gün çabalayan ülkeler varken bizim de bi yerden sonra geri gitme çabamız .... Olayınız nedir olm diye sorarlar adama.Demedi deme....

▓ Bir ben miyim periiiişaaan , gecenin karanlığındaaaa ... şeklinde başlayan Erkin Koray'a ait bu şarkıyı en yalnız hissettiğin anda dinle.Başta saçma gelebilir ama o melodiye kendini bi kaptır.Şarkı bitince düzelirsin.

▓ Evet. Olanlar oldu yine ve komutanlar emekliliklerini istedi.Böylece ne mi oldu ? Hemen açıklayayım caniiim.Böylece başbakanın giyebileceği yepyeni kıyafetleri oldu . Anladın mi monçiçi ?

▓ Bu hafta CHP,sekiz yılda nerden nereye daha doğrusu nerden geriye gibi bir rapor hazırladı.Bu raporun basit bir hali seçimden önce de hazırlanmıştı.Gayet de güzel olmuştu ama şimdi bunu sunmanın sırası değil bence.Oy veren zaten bunları görerek ya da görmemezlikten gelerek oy veriyo ki.Diğer CHP milletvekillerinin son durumla ilgili yaptığı açıklamaları,özellikle Emine Ülker Tarhan'ın açıklamlarını,beğendim ;fakat genel bir toparlama açısından senden de beklerim Sayın Kılıçdaoğlu.Güçlü bir muhalefet olmak açısından diyorum.Yanlış anlama sakın bu raporu da beğendim yani beğendik ....

▓ Bu sene matematik hocam " Bu işi rüyanda görmüyorsan olmaz." demişti.Kaldı ki deli gibi Trigonemetri çalıştığımda akşamında rüyasını görmüştüm.Geçen gece de deftere paso birşeyler yazıyordum. O zaman bu iş olacak diyebilir miyiz hocam ?

▓ Sevgilisi olmayıp çıkacağı kişinin özelliklerini sıralayan bay/bayan neyin peşindesin ? Ahhh bu taş banaydı .Tam kafaya isabet.

▓ Bende bir Kurbağa Kermit ruhu olduğunu teeee ilkokulda anlamıştım ya neyse. Bu araştırmacı gazeteci anlayışı , olayları sorgulayan muhabir tavrı ,anlayamadığım bir durumda gözlerin çipilleşmesi...Bunlar boşuna değildi elbet. Ruh ikizimsin Kermit ♥

▓ Zaten bu çevreciler de kıçından uyduruyordu değil mi İbrahim Gül ? Bi sen akıllısın gidip gogıldan araştırıyon. Senin yaptığın bildiğin kopyala yapıştır olm.


▓ Şu Yiğit Bulut'un kullandığı jöle kafa yapıyo galiba.Yoksa yağcılığın bu kadarı normal bir kafayla yapılmaz da ondan deyiverdim.

▓ Zaman gazetesi; kedi canını senin emi.Ben olayı anlatayım efeniim.Ramazan ayında yapılması gereken aktiviteleri açıklamışlar.İlk madde şöyle:
Televizyon,Twitter,Facebook,İnternet benden uzak durun.
Siz neyin hesabını yapıyorsunuz? Millete bunu öğütleyerek ne yapmak istiyorsunuz? Aslında an itibariyle tecahül-i arif yaptım anladınız mı hee? Ama size yine de en meraklısından milyon tane soru işareti ???????.....

▓ Ama bunlar olurken bazılarının da başka derdi var mesela.Şu bronzlaşma merakını ortaya atıp dünya çapında bütün kadınları -bazen erkekleri- yaz aylarında telaşa düşüren kişiliğe saygı ve sevgilerimi sunuyorum.Büyük ihtimal içkiliydi,ne yaptığını bilmiyordu.Dolayısıyla yıllar sürecek bir deliliği nasıl başlattığını da ....

▓ Son olarak yapmak istediğin bir şeye izin alamazsan onu unutturacak başka şeylerle uğraş.Ne bilem ben? Eeeeeee kendi hayal dünyanın içine at mesela.Kendi adını ver gir içeri.Donat masanı.Sonrası sana kalmış.

▓ Ben kaçar pampişler.Haftaya görüşmek üzere. Sizlere veda ederken elalarını elalarını Allah versin belalarını deyiverip şuan duygularımı ifade eden şarkıyı sunup Grup Vitamin'e saygı kuşağını açıyorum . Efendi olun , adam olun .Edebiyata yakın durun.Öpüyoreee sizi :) smiley similey similey :)