Bu Yazıyı Okuyanın Kırk Yıl İşleri İyi Gidermiş Diyolar Ama Bilemem .....

▓ İnatla yaz gelsin diyen ve şu anda ateşte pembeleşmeyi bekleyen soğan misali kavrulan arkadaşlarıma oh olsun ! Sonuna kadar arkandayım Yüce Mikail ....

▓ Bu sıcaklarda yok ayrılıkmış , yok aldatmaymış...Böyle şarkılar dinlemiycen miço.Sonunu getiremezsin,Güneş altında erir,kum taneleri arasında kaybolursun.

▓ Yann Tiersen:Bul,dinle,dinlettir.Bu havalarda uçar gibi olursun,bulutlarda gezinirsin,serinler ve finalde yere inişi gerçekleştirirsin.

▓ Hani bazen bir olay olur.Sonunda ne olacağını tahmin edemezsin.Ama bilirsin ki yaşananlar b*ka sardı.Bir nevi Lost tadı.Heh! İşte bu ülkede de bazı olaylar aynen böyle.Bilmem anlatabildim mi ?

▓ Yahu bu AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in kafası tam olarak ne kafası oleeyör?Biri bana anlatsın.Ben de kendim kendime aydınlanayım.Ne içiyosan aynından bana da (Gülüşmeler)

▓ YÖK başkanı öğrencilere seslendi: Bu da mı gol değil be ,bu da mı gol değil ? Yök len şaka . Reyiz meslekler için tavsiyelerde bulunmuşmuşmuş.Her iki kişiden biri yerleşiyor.Panik yök dedi.Ama ben panikli bir kişilik olarak soruyorum.Ya o iki kişiden biri yani yerleşemeyenlerden biri bensem ? Bu durumuma da bi açıklık getir , bana da bi mektup yaz hele. Bu iki kişi meselesi seçim zamanı sen vermedin ben vermesim kim verdi bu oyları olayına döndü.

▓ Bu hafta jandarmamızla ilgili alışılmamış ya da alışılmamış ne ya aptalca bir haber okudum.Çok değişik duygular içerisindeyim.Terörist zannettikleri insana böyle yapıyorlarsa düşünün ki , hayal edin ki gerçeğine neler olacak.Ahh ahh ne hayaller kurdurdun abe devletim.

▓ Façaboka girdik ,kendimizi her çeşit gizledik,el bebek gül bebek hesabı yaptık amaaa yok arkideş. Yok virüsmüş bilmem neymiş...Kendi kendime çıldıranze.Geçen gün beğenmediğim hatta adını bile duymadığım sayfaları beğenmiş.Olsalar güzel bişey dert değil.Ayrılık acısı mı dersin ,kurşuni sözler mi dersin ohoooo .....Gel gör ki bir tanesi de tarzım bir olay değil koçum.Madem virüsü veriyon bi araştır, bi bak .Bu kız ne dinler , ne okur?Ben birkaç gün bu virüsle takılmışım haberim yok.Sonunda kurtuldum efenim.Hayırlısı olsun.

▓ Yazıyı yazarken öyle bir ortamdayım ki sorma gardaşım.Masada ne ararsan var .Çok eksikmiş gibi sevgili kedimiz Yetim de burdalar.Garibim sıcaktan sesi bilem çıkmıyor.Bakma benim elimde kalem var kağıt var.Her şekil ifade ederim kendimi. Ya kedi ya Yetim ? O nasıl derdini anlatsın ? Acındırmacaya gel ,bol bol düşündürmeceye gel hacı dayı ...

▓ Geçen façabokuma yazdım çohh beğendiler.Deyiverdim ki "Hilal Cebeci bile bu ülkede daha ciddi sorunlar var dediyse artık uyanın beyler." Nasıl ama ? Tam beğenmelik laf etmişim yani.İşte buna kendi kendine bi taraflarını kaldırtma denir.

▓ O başkanın , bu başkanın ardından ne dediğini bilmeden saf saf şakşakçılık yapacağına git bi konsere tempo tut .Alkışların boşa gitmesin.Durumu düzeltirsin elemaaaaan .

▓ Bu haftalık bu kadder.Saygılarımı sunmaktayım.

▓▓▓▓ BUNU Bİ OKU : Şimdi sen bu yazıyı okuyup yahu bu kız hep böyle şeyler mi yazacak dediysen korkma ! Pazarları hafta değerlendirmece onun dışında başka başka yazılar.