Bazen Saçmalamak Gerekir

▓ Merhaba...

▓ Bence hayat yazacak birşeyin olmadığı zaman bitmiştir.Çünkü yazmak,kalemini konuşturmak ilham perileriyle ilgilenmez,ilgilenmemeli.Her konuda,herşey hakkında yazabilmektir seni var eden.

▓ Şu Game Of Thrones dizisi neymiş arkadaş! Bir haftadır yaşadığım şokun haddi hesabı yok.Herkes birbirine burda yazamayacağım cinsten hareketler yapmakta olm. Tüm sezonlar bittiğinde o tahtta Sibel Kekilli oturur ben size söyliyim.

▓ Bazı şarkıların hikayeleri vardır dedi bir arkadaşım.Ben de bazen senin hikayelerin vardır şarkılarla tamamlanabilen ..." diyerek yorumumu yaptım hemen.Edebi laf atma diye de buna denir bu arada.

▓ Asıl kavram kargaşası nedir diye merak ediyorsan sabaha karşı -saat 5.30 civarında- uyuma sakın.Otur gökyüzüne bak , güneş tamemen doğana kadar.

▓ Hikayesini Müjdat Gezen'in düzenlediği-yazdığı,çizimlerini Savaş Dinçel'in üstlendiği " Çizgilerle Nazım Hikmet " kitabını bulun,okuyun,okutturun efenim.Bak kaç yaşında kız kaçıncı kez okumuş demesinler sonra size ....


▓ Etrafınızda nedenini kendisi de bilmediği halde sizin beğenilerinizi eleştirenler varsa sakin olmak yeterli.Zaten birini eleştirmek işi nasıl bu kadar kolaylaştı anlamadım.Hele bir de topluluğa ayak uydurmak için moda uğruna eleştirenler var ki asıl onlardan korkmak gerek.Ama insan gibi nedenlerle gel sabaha kadar konuşalım canım cicim...Atarlanmalarına yazık ondan diyorum :D

▓ İlişkilerini sürekli olarak bitirip başlatan tipler ne saçmadır yahu!Bir de ara verelim der bunlar.Vur ağzına tuvalet terliğiyle.

▓ Bence lunaparka gitmek hala yapılabilecek en eğlenceli şeylerden birisi.Dönmedolaba binip en tepede kaldığın zaman birkaç dakikalığına dünyanın hakimi bende diye bağıran egolarımızı tatmin etmek için birebir bir yer.

▓ Bazen kağıt mı yoksa kalem olmak mı daha iyi bilemiyorum.Hangisi olmadan hangisi işe yaramaz tam bir muamma.

▓ Kafa dinlemek için binlerce kilometre uzaklaşmana gerek yok sanki.Olduğun yerde tatil havası yaratırsın istersen.

▓ Bir aralar sana değil kardeşine muhabbeti vardı.Ne oldu ona yahu ? Nasıldı?Takıldım ben birine /Sana değil kardeşine ..O kız da tek şarkılık şöhret olmuş demek ki..

▓ Pazar günü verilen haberlere ayrı bir nefretim oluştu.Gündemde hiçbir şey kalmayınca bu hafta Karadeniz mutfağındayız,mucize köpek,sevimli kaplan yavruları...bla bla bla.İki ay öncesinin haberini veren var.

▓ Eleştiri demişken haftanın öne çıkan çıkıp da beni dellendiren haberlerine bi bakalım ...Söz yine bende...

▓ Artık başbakanın da talimatıyla lüks ev almamaya karar verdim.Bilirsiniz ki Türk insanı lüks ev merakıyla tanınır.Gelenek meselesi.Ama başbakan dediyse gelenek falan tanımam.Daha da lüks ev almam arkadaş.



▓ Kimse eskinin kıymetini bilmiyor ,onları yaşatmıyor derken bu yaptığın iş midir TRT ? Sansür arşivine son olarak Tosun Paşa'yı da ekledin ya hala neden olduğunu da anlamadım.Remezan remezan sana milyon tane kızgınlık belirten ünlem !!!!!!!!...



▓ İETT'de yapılan zamlara yuh diyorum.Sen bu kadar para al üstüne millete işkence et,canından bezdir.İnsaf diye birşey var.Duydunuz mu?

▓ Somali'ye yardım olaylarının raydan çıkıp Deniz Feneri gibi olmasından korkuyorum.Oradakilere yardım etmeyelim demiyorum tabii ki elimizden geleni yapalım.ama bu işe Kızılay bile yardımların yüzde otuz beşi ulaşabildi demişken...Oraya yapılan ziyaretler kökten çözüm değil sanki.Şimdi Nihat Doğan da gidecekmiş ki bu benim korkularımı daha da arttırdı.Geçen gün de ATV'de yardım programı vardı.Vardı da Müge Anlı'nın orda ne işi vardı? Yayına bağlanan kadın Ak Parti için kötü konuşmaya başlayınca yayını da kestiniz ya yorum yok canım..Devam..Aynı yoldan geçin yine has bahçenin gülleri...

▓ Ben gidiyore artık millet..Hadi görüşürüz..