Durdurulabilite...

▓ Merhaba ....

▓ Eylül dediğinde bu kadar sıcakla uğraşmamalısın bence.Yağmur yağmalı,hırkalar giyilmeli.Bu nedir gardaşım? Ortalığı akdeniz iklimine çevirdik.Yazları sıcak ve kurak zaten.Kışlar da ılık ve yağışlı mı olsun ? Bi soğuk vursun artık.Şimşek sesleri duymak ister bu bünye.Bunun üzerine Bülent Ortaçgil-Eylül Akşamı şarkısını dinlesek ya ..Bi moda girsek demi ?

▓ Mevsimlerden konu açılmışken yukarıda anlattıklarıma itiraz eden bir arkadaş grubuna sahibim ki sormayın.Yaz geldi-ki bir an önce gitmesini istiyorum- yandık anam yandık,serinlesin artık havalar diye kudurdular..Şimdi yaz iyidir,yaz candır modunda takılıyolar.Tuhaf çelişki doğrusu.

▓ Bu arada bayram da geçti heeaa.Ben yine de geçmiş bayramınızı kutlayayım.Evde bol bol şeker-çikolata var zaten.Bunlar bitene kadar bayramlaşmaya devam.Zaten sinirliydim de .Kahveli şekerlerden az koymuşlar.Kabul edilebilemez.

▓ NTV'de bayram programı hazırlamışlar.Konuklardan biri Neşe Karaböcek ve ben sabırsızlıkla,şarkı söyleyecek diye bekliyorum.Nihayet beklediğim o an geldi veeeee o da ne ? Şok üstüne şok ! Neşe Karaböcek playback mi yapıyor ne ? Nasıl bir hayal kırıklığı yaşadım tarifi yok.


▓ Aynı yaşta olduğumuz bazı sevgili kız arkadaşlarım...Daha çok çok erken değil mi ? Nedir bu gelinlik muhabbeti? Nasıl bir ortamda ergenlik atlattınız len? Okuyacaksınız siz,böyük insan olaceksiniz daha nere gidiyonuz ?

▓ Aslında olabilecek olan,çözümü bulunan problemleri gereğinden fazla büyüten ve bunu gece gündüz konuşan şahıs ; espriye alt yazı isteyen biri kadar uyuz oluyorum sana bilesin.

▓ Kendini geliştirmeyi reddeden,yeniliklere kapalı,sığ şahsiyetler;size de içten içe uyuz oluyorum heeaa.Olm ben bunu hayatta okumam,bunu hayatta dinlemem ne lan? Hiç dinledin mi daha önce ya da okudun mu? Yok diyosun ya bir de ..Kedi canını senin..Belli bir ilken,siyasi görüşün de yok ki ona yorumlayayım bu davranışını. Amacın ne ,gayen ne ? Neden amaç ve gayeyi aynı cümle içinde kullandırarak bana anlatım bozukluğu yaptırıyosun len ibiş ?

▓ Kalem gölgesi....Her şekilde,her zaman hastasıyız ...

▓ Bir çılgınlık yapıp Faruk K dinleyek ya ! Honki ponki falan bişeyler diyodu o.Nerelere kayboldu sahi ?

▓ Gece slow şarkı açıp romantiğe bağlayan tipe saatlerce gülebilirim.Bir de ağlar heeaa bu . Çakma yollardan aşık edebiyatı yapmaya çalışır.Eneeeem tam makara.

▓ Hedefi olmayan insan ya da belli bir ideali olmayan diyelim hayatın en basit probleminde boğulur arkadaş. Ben bunu bilir bunu söylerim.

▓ Gerçekten radyo devri kapanmış olamaz olabilemez hatta.Nerde kaldı çok istediğin şarkıyı radyoda duyunca yaşadığın sevinç ? Yazık oldu yazık .

▓ Teoman'dan feyz alıp Serdar Ortaç da müziği bıraksa ya biz de rahatlasak.Çok merak ediyorum pampişler.Her yaz aynı müzik etrafında dönen saçma salak şarkıları dinleyip kandırılmak üstüne de para verip almak bu cdleri ...Nasıl? Nasıl oluyor yahu ?

▓ Bu arada konuyla ilgili olarak bir hayranlığımı belirtmeden edemeyeceğim.Hani ilk kez dinlediği bir şarkıyı sevip eve gideyim, bulayım,indireyim diye eve bir hışımla gelip şarkının sözlerini alakasız bir şekilde gogıla aratan yüce kişilik candır can.Seviyorum seni.

▓ Her insanın bir durdurulabilitesi var mı varsa da sınırı nedir hep merak ettim ?

▓ Bayram tatili nedeniyle ülkemizdeki Arap turist sayısı da artmış bulunmakta. O kadar çoklardı ki bir ara ırkçılık yapasım geldi.Sonra ulan bişey desem kendi memleketimde dayak yerim diye sakinleştim.Aynen canim,İstanbul şook guzel,rakii şiş kepap,habibi ayva ...

▓ Geçen gün sevgili Tamba Tumba ile Zülfü Livaneli konserindeydik.Her şarkının moduna girdik .Öyle ki Ey Özgürlük şarkısında avaz avaz bağırdık diyebilirim.Çok beğendik kendisini.Severek dinledik.Konser sonunda bi imza alaydık , bi resim çektireydik iyiydi ama olmadı malesef.

▓ Haydiiiin haftanın öne çıkan başlıklarını inceleyek canlar.


▓ Ohooooo...Kolay gele gençler.Duydum ki özelleştirmeye gayret ediyorsunuz köprüleri.Kamuya ait ne varsa özelleştirme gibi bir hobiniz olduğunu biliyorduk ama bunu tahmin edememiştik.

▓ Futboldaki şike iddiaları canımızı sıkmaya devam ediyor ve hala TFF'nin şerefsizliğinden bahsediliyor.Bence UEFA'nın gelip de enseye şaplak olaylarına girişerek karar verdirdiği bir kurumum siz şerefsiz dediğiniz zaman alınmayacağı hatta tınlamayacağı bilindiğinden dolayı artık TFF'ye hakaret etme olaylarına bir son verilmeli.Çözüme gidilmeli.

▓ Haftalardır Trabzonlu,Galatasaraylı,Beşiktaşlı insanlardan gelen ve ana sayfamda birbirinin aynısı saçmalıkları görmekten bıktım diyebilirim.Bu olay Trabzon'un başarısı olarak değil,Türk futbolunun ayaklar altına alındığının bir göstergesi olarak hala neden anlaşılamıyor ben de bunu anlamış değilim.

▓ Çeyrek altın 170 TL dediler inanmakta güçlük çektim.Yakın zamandaki düğünlere katılımın az olacağını düşünüyorum.Aile arasında falan.Aile dediğimde ana baba çocuk işte.Çekirdek aile hesabı.

▓ Bir haftadır gece yarısından sonra ortalıkta belirren bir şahsiyet tarafından mahallemizde gitar sesi yankılanmakta.Gitarımı kapıp eşlik edesim,üstüne oynak bişeyler çalasım var.

▓ Nihayet FİBA Euro Basket 2011 başladı.Bu sene yine final oynasak ya .

▓ Bu haftalık benden bu kadar canlar ciğerler.Eğer yanlışsam aramayın,eleştirmeyin,eleştirileri içinize atın atın ohh sefam olsun.Yok leeen..Baktın ters giden bişeyler var gel konuşalım.Ota b*ka takmadan,akıllıca eleştirilerinle gel ama.Bide canım haber verirsen biz de hazırlıklı olalım.Hadi ben kaçanze....