▓ Selamlar ve saygılar sayın okur.

▓ Uzun zaman sonra tekrar yazdığıma sevindiniz değil mi? Ben nasıl anlayayım sevindiğinizi.Ya oynayın ya takla atın.İdris Naim Şahin stayla..

▓Hasta olunca biriyle ilgilenirsin ama ameliyat başka bir olay.Hasta olsan mahalledeki teyzeler koşturur gelir mi? Gelmez.Çünkü bu ameliyat.Ufak bir operasyon bile olsa çok önemli.Kesip biçmişler.Diyemiyorsun ki ben geçen hafta grip olmuştum o zaman geldin mi diye.Zaten sana diye gelip aynı hastalığın kendilerindeki versiyonunu anlatıyorlar.Bari onu yapma.Bana geldin bari kendini anlatma.
Kaputu açmışlar bi de aküyü çalmışlar, kaputu açtınız bari aküyü çalmayın, aküyü çalmamış olsalar...


▓ Ben geçen hafta neden kimseyi eleştirmedim sordunuz mu? Sormadınız.Şöyle ki bazılarından sen hep siyaset yapıyon alacaklar seni içeri komik şeyler yaz daha iyi oluyor gibi tepkiler geldi.Önce dedim bana komik şeylerdeki şeylerin ne olduğunu açıkla.Daha dedim okuduğunun ne olduğunu bilmiyorsun şey diye geçiştiriyorsun.Sen zaten okuma dedim.

▓ Arkadaşın arkadaşı da seninle aynı çıkıyor,denk çıkıyor ya şaşıp kalıyorsun.Olmaz diyorsun olabilemez diyorsun ama oluyor.Öyle bir güzel oluyor ki ..Denkliğini sevdiğimin arkadaşı.

▓ Biz bu fıkrasına gülünmeyen adama neden güldük? Çünkü vakti zamanında bizim de fıkramıza,esprimize gülünmedi.Biz de gülünsün diye bin kere tekrarladık aynı şeyleri.O adam da yarın başka bir adama fıkrasına gülünmediği için gülecek.Ama iyi güldük ,iyi makarasını yaptık.İyi oldu,güzel oldu.Yine izlesem yine gülerim.

▓ Geçen minibüs şoförüne "Bir öğrenci" dedim uzattım 1 lirayı."Üniversite mi?"dedi.Dedim evet.Minibüslerde üniversite öğrencisi öğrenci olarak geçmiyor dedi.Dedim abi sen kendin diyorsun üniversite öğrencisi diye neden kendinle çelişiyorsun dedim.Ne sayılıyor üniversite öğrencisi dedim.Sivil sayılır öğrenci değil dedi.Dedim kartımı göstereyim.Yok 2 lira dedi.Acelem de var al dedim al namıssız.Ne maddiyatçı olmuşsunuz hayatınız para olmuş sizin dedim öyle oturdum.Ama 2 liralık oturdum .Verdiğim para kadar yayılıp oturdum.

▓ Hasta olmak kötü bir şey zaten ama güzel havada hasta olup yataklara düşmek ne acı.İnsana beni bırakın siz devam edin dercesine.

▓ Bazı insan var her durumda hep olumlu olmayı iyi zannediyor.Diyorum biri şuna gerçekleri açıklasın.Öyle öyle biz kötü olduk elemanlar.

▓ Kaç aydır rahatız.Biliyorum bir uğursuzluk olmasın diye laf etmiyorsunuz.Korkuyorsunuz bu rüya biter diye.Neden çünkü sevgili Serdar Ortaç'tan albüm haberleri gelmedi.Damgalı bir yazımız olmayacak.Bahar ayları geldi bu soğuk havalar neden diye sordunuz mu hiç?

▓ Asıl bu havalar çok namıssız havalarmış.Sabahın güneşliliğine güvenip kuş cıvıltılarına güvenip kısa kısa kolluları giyip çıkıyorsun.Akşamına madem öyle işte böyle dercesine namıssızlık,hayınlık yapıyor.

▓ Küçükken Murat Kekilli'yi severdim.Bu sevgim yüzünden de hep dışlandım.Hiç de dememişim ki "Arkadaş bu müzik zevkidir sen beni niye istemiyon.İyi demişim ben dışardayım demişim.

▓ Geldi bahar ayları çıkar camsız koca gözlüklü superman tişörtlü fotoğrafçılarımız.Ortalığı açın da işini bilenler etsin bu işi olma mı?

▓ O camsız gözlüklerden parmaklarımı daldırıp sürüklemek var.Gittiği yere kadar sürüklemek var.Aşırı sürüklemek var.


▓ Gitmediyseniz gidin:Van Gogh Alive..Ben de gitmedim sayın okur.Mayıs geldi gelecek.Haydi hep birlikte.Öğrenci 6 TL.Al bunları al al al al.

▓ Eskiden fotoğraf makinesi filmleri pahalıydı.Hiçbir pozu boş yere kullanmazdık.Dikkat et ilk çocuğun bebe fotoğrafları daha güzeldir ..demişti bir büyüğüm.İyi de demişti.Ama kim olduğunu bir bulsam...

▓ Süper Fm'i bildin mi?Onun bir müziği vardı hatırladın mı? Dın dırı dırırım süper efeeem.Kemanlı gibi hani.İşte ben ondan çocukluğumdan beri tırsarım.Şimdi de duysam kulakları kapatır kaçarım.Geçen gün Üsküdar'a geçerken vapura bir baktım süper fm bilmem kaçıncı yılı.Gitarcılar mı dersin kemancılar mı oo şenlik şenlik.İyi dedim güzel güzel gideceğiz.Dediğim an başladılar dımdırırım süper fm diye..Sonra kendimi denize atmışım öyle diyorlar.

▓ Anne pazardan dolu dolu almışsa meyveyi tam mevsimidir demektir.Gerçi pis zengin olduğunuzun da göstergesi olabilir.Ama çok zengin olsam pazara niye giderim ? Macrocenter'a giderim.Bildin mi neresi orası ? İyi düşün haniydi verirlerdi hep gazete eklerinde.Bence bildin.
▓ Biz balıkları kurtarmaya devam ediyoruz.Sen de gelsene.http://www.kacsantim.org/

▓ Bu hafta bu kadar sayın okur.Az mı geldi , yetmedi mi?Zaten uzun zamandır yazmadın bu kadar kısa yazıp bırakıp gideceksin mi dediniz? Daha fazlasını haftaya.Yaz deftere..Kalın sağlıcakla..