Heralde-Galüba-Sanursam

▓ Selamlar ve saygılar sayın okur..

▓ Geçenlerde metroda bir çocuk gördüm.Tanıdığım birine aşırı benziyor yani onun sabi sübyan halleri gibi ...Benim bu tanıdığım kişiye vakti zamanında kötülük etmişliğim var ve artık o yaptığım nasıl yer etmişse gidp çocuğa ; "Bak yavrum,ilerde yapacaklarım için şimdiden özür dilerim ."diyesim geldi.

▓ Dost meclisinde "söz meclisten içeri" diyebilmek biraz zor sanki.Aman kırılmasın,darılmasın diye lafını söyleyemezsin hani.Ben söylerim,lafımı esirgemem diyorsan o ayrı.O zaman sen adamın kralısın ki..

▓ Kışı sevdiğimi her fırsatta belirtirim.Lahana gibi kat kat giyinip dışarı çıkmayı da severim.Ama dışarı çıkınca eldivenle montun o boşluğundan içeri kar girmiyor mu ??? O zaman hay lanet olmaya durumları işte.


▓ Türkiye'de bazı konular dizi saatine kadar hükmünü sürdürür.Ondan sonra bu ülke nereye gidiyor demeler biraz olmaz sanki.

▓ Herhangi bir şekilde takip ettiğin insanı tarzının dışında görmek ne acı değil mi? 5N1K tarzında hayatı sorgulatır yeminle.

▓ Bu Paul Auster meselesinde RTE'nin tavrını görünce gerçekten utandım.Adam medya özgürlüğü olmayan ülkelere,tutuklu bulunan gazetecilerin yazarların ülkesine gitmem diyorken bizim karşılığımız "aman gel sanki çok muhtaçtık sana " mı ? Utancını yüzüne yüzüne vuruyor resmen.


▓ Hiçbir korku filminde korkmadım gece evde kapalı televizyondan gelen çıt sesi kadar..

▓ Geçen bir arkadaşım blog adresini istedi.Yazdıktan sonra "Burada ne yazıyo ya?" dedi.Ne yazıyomuş dedim.Meğerse adresteki kekremsikerpetenler kısmından bahsediyomuş.Onu bilerek öyle yazdım.İnsanların tepkilerini merak ettim dedim.Onun da tepkisi gayet iyiydi.Bakalım dana neler göreceğiz ?

▓ Beşiktaş'a gittiğinizde iskele önündeki simitçilere dikkat edin.İnsanlık yapacaz diye işi ticarete dökmüş çakallar.

▓ Çok ilginçtir ama bi t-shirt var bende üzerinde leman baskısı da var.Ne zaman onu giysem köfte yerim ve ilginç bir şekilde köfte üzerime dökülür.Hiç aksamaz ama.Sabah giydiysem akşamına kirli sepetine atarım.İnada bindirdim.Yine deneyip bu hafta da köfte yiycem.Sonucu haftaya yazarım.

▓ Geçen bi afiş gördüm yolda.Sephora diye bi makyaj markasının.İlginç olan afişte kutup ayısının kullanılması.Ayıya makyaj yapılması ve insanların buna bayılması.Açık açık bak bu ayıyı bile ne hale getirdik,düşün sen neye benzersin mesajı veriyorlar uyanık ol bacım.İnanmazsan resmi bilem var.


▓ Siz yancı kanalları (hangi görüşten olursa olsun) izlemeyi bırakın.Gerisini aklınızla çözersiniz.

▓ Bu arada Anadolu Efes reklamı iyiymiş harbiden.

▓ İnanmıyore! Kurbaaa Kermit sinemalara geliyomuş hanımlar beyler.Gidip izleyek mi? Mısır da alırız.

▓ Geçen bi arkadaşımın doğum günü.Tam afilli bi metin hazırlamıştım ki bi facebookta neler oluyor bakiyim dedim.Aman yarabbi!Bakmaz olaydım.Meğer arkadaşın doğum günü bi önceki günmüş.Bırak dökülen kaynar suyu beni tencereye atıp kaynattılar o derece.Bende diyorum millet anında yazmış doldurmuş duvarı fln.Aşırı utandım.Sonra özür özür özür.Sevgili Asil ..Kusura bakma bi hata yaptık.Affet reyiz..Neyse o değilde Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.

▓ Van Gogh Alive sergisi geldi sevgili okur.Mayısa kadar vaktimiz var.Gidip görülesi.

▓ Haydi görüşürüz sonra...