Bu Hafta Bazı Şeyler Düşündüm

▓ Selamlar..

▓ Sinirlenmek çok ilginç bir olay.Ben zaten sinirlendim mi çok sinirlenirim aşırı sinirlenirim.Hani motorda yer kalmaz da mecburen üst katta oturmak zorunda kalırsın.Hava açıktır ve neyse rüzgar yok dediğin an saçlarını havada görürsün.O sabah yıkadığın saçlar rüzgar sayesinde beş gün yıkanmamış gibi olur.Yağlı yağlı,pis .Öyle iğrenç bir tip olursun.O zaman s.çayım böyle işe dersin.İşte öyle sinirlenirim ben..

▓ Kışın havalar çok soğukken arada bir güneş açar ya aynı anne eli değmiş gibi.Kızgınlık sonrası dayanamayıp yumuşayan anne gibi.Kurban olduğumun annesi.

▓ Hayatta sevmediğim bir kelime varsa o da "o değilde "dir.O kadar samimiyetsiz bir kelime ki arkadaş,aile ortamından uzak olsun.Bir şey anlatıyosun anlatıyosun karşındaki o değilde geçen diye cümleye başlıyorsa kalk git.Böyle olmaz,olabilemez.

▓ Rizeliyim dediğimde sürekli olarak -haçan uy da celdum cittum - dan oluşan bir kelime haznesine sahip olduğumu zannedenler var.Öyle ki dizilerde filmle hep öyle konuşuyolar ama diyerek üsteleyeni de var.Sinirlenirsem çok aşırı sinirlenirim diye he haçan da diyip geçiştiriyorum.

▓ Birinin ismini doğru söyleyememek gerçekten istenmeyen bir durum.Ben senin adını doğru söylüyorsam sen niye böyle bir hata yapıyosun canım ciğerim? Özge derken o Özge'yi Özge olmaktan çıkarıp Özgeeeaa diyen var mesela.Bak sana seçenek sunmuş anam babam.Özge diyemezsen Deniz de.

▓ Bu havalar tam pis havalar kusura bakmayın.Sabah üşürüm diye ceketini alıp çıkıyosun öğlen sıcaktan bayılacak gibi oluyosun.Samimiyetsiz arkadaşlar gibi.Diyeceksiniz samimiyetsizse neden arkadaş diyorsun.Hani sen arkadaş bilirsin ama aniden olaylar olsa seni ortalık yerde bırakacağı aklındadır.Öyle işte.


▓ Tanıyanlar bilir.Benim haftada en az bir kere rezil olma kapasitem vardır.O hafta rezil olmamışsam o hafta ben ben değilimdir.Misal geçen Beşiktaş iskelesini önündeki taksicilere bir rezil olmuşluğum var.Şöyle ki:Üsküdar'a geçmek için emin adımlarla iskeleye doğru ilerlerken o taksilerin arasından geçeyim dedim niyeyse.Sonra bacağımda bir ağırlık bi ağırlık.Bir şey olduğunu anladım da çaktırmadan devam etmek istedim.Ama ilerleyemedim.Anladığım kadarıyla taksi bacağa hafiften dokundurmak suretiyle......Vuhuuuu dedim içimden.Eğer dedim kafamı indirir de orda bir kan görürsem dedim basarım çığlığı dedim.Kafamı eğdim baktım bacak yerinde.Ama taksici de yerindeydi.Sonra geri çekildim.Buyur abi dedim.Adamın zaten sahip olduğu yolda geçmesine izin verdim.Sonra vapura bindim..

▓ Küçük küçük çocukların eline milyarlık fotoğraf makinelerini verin ondan sonra vay efendim bu kızlar castin biibıra niye hasta?Şimdi ne alaka diyeceksiniz.Deyiverin tabii ki ;çünkü alakasız oldu biliyorum ama iki konuya da sitemim olduğu için birleştireyim dedim.Zaten o fotoğraf makinesi senin kafan kadar.Sen onu boynuna asıverdiğin vakit o boynunun ne şekil aldığını gördün mü ? Böyle yerden yerden gidiyon.Hadi evlat ver o elindekini bana.Ondan sonra bu kızlar castin biibıra niye hasta?

▓ Minibüs şoförünün her türlüsünü gördüm diyebilirim.Kolay gelsin abi dediğimde cevap vermeyip içimden lanetler yağdırdığımı,çok babacan olanını,acele acele kapıyı kapatınca ayağımı sıkıştıranını,inerken iyi günler diyenini,aşırı asabisini vs.Ama böylesini yeminle görmemiştim.Zaten bindiğimde kapıyı hemen kapamalar bi off poff demeler.Lan dedim senin havan kime lan dedim (içimden).Beşiktaş iskelede, "Müsait bi yerde inebilir miyim?" dedim en kibar sesimle.O da bana "Bakarız"dedi.Eyvah s*çtık kim bilir başıma ne işler gelcek dedim.(içimden)Abi dedim bak abili konuşuyorum zaten o kadar korktum ki sen ölüme gideceğiz lan de gelirim dedim (içimden)Sonra baktım gerçekten indirmedi.İncem ben dedim(dışımdan).Sonra tavırlı tavırlı off diye diye bastı düğmeye de indim.İnşallah dedim o yolcuların bozuk parası olmaz da sana hep büyük büyük paralar verirler dedim inince.(dışımdan)

▓ Geçenlerde bahsettiğim bir t-shirt vardı.Hatırladınız mı?Köfte yerken hep onu giyerim dedim hep üstüme dökerim dedim.Haftaya dedim bi deney yapıp yazacağım dedim.Köfte yedim ve üstüme döktüm.Artık kendimi şartlandırdım mı bilemiyorum ama bilemediğim bir nedenden ötürü o köfte üstüme dökülüyor.Bunu anladım.

▓ Yazmak için yazacaksan yazma kurban olduğum.Sen bana ver onları ben yazacağım onları eheeeee öhööö dert etme yani.

▓ Param yok şak şak şak/Pulum yok şak şak şak /Malım mülküm olmasın ziyanı yok diyeni koyacaksın devlet hastanesinin ortasına.Heyler gidisi..


▓ Ne olursa olsun kaliteli müzikler dinleyen daha doğrusu doğru düzgün bir müzik zevki olan,belli bir roman,hikaye birikimi olan bir arkadaşın olsun.Sana birşeyler katsın he mi canım ciğerim??

▓ Diyeceksiniz ki; "Bu hafta niye siyasetle ilgili birşey yok?Haklısınız ama onu da haftaya anlatacağım.Haftaya niye anlatayım.Açıklıyorum bu hafta çünkü öyle.Gerçekten haftaya anlatacağım.

▓ İnsanın hiçbir şeyi unutmadığını anlaması da tuhaf hani.Beni gidi günlük karakterli beni..Beni gidi fil hafızalı beni..


▓ Saatlerinizi ayarlamayı unutmayın e mi ? Diyerek size bir iyilik yapmış olayım mı?

▓ Bu haftalık bu kadar abilerim,ablalarım,kardeşlerim,canlarım,ciğerlerim.Çok çok severim sizi.Saygılar....